foto

Omara Portuondo

  • nar. 1930
    Havana, Kuba
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Bailando chachacha
1982 Cecílie

TV seriály

1997 La mandrágora (TV seriál)

Dokumentární

2015 Playing Lecuona
2009 Cuba is music
2008 Old Man Bebo
1999 Buena Vista Social Club
1985 American Masters (TV seriál)
1983 Omara

TV pořady

2008 Strada (TV pořad)
1992 Later... With Jools Holland (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace