foto

Kumiko Asó

  • nar. Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Ajame-kun no nonbiri nikušoku nišši
ReLIFE
2016 Ramen Daisuki Koizumi san 2016 Shinshun SP (TV film)

TV seriály

2019 Kakafukaka: Kodžirase otona no sharehouse (TV seriál)
2018 Double Fantasy (TV seriál)
Jami no bansóša (TV seriál)
2017 Tókjó Arisu (TV seriál)
2016 Wakakozake season 2 (TV seriál)
2015 Jami no bansóša (TV seriál)
Ramen Daisuki Koizumi san (TV seriál)
Zannenna Otto (TV seriál)
2013 Kagi no nai jume o miru (TV seriál)
2012 Ghost Mama Sôsasen: boku to mama no fushigi na 100 nichi (TV seriál)
2011 Marumo no okite (TV seriál)
2010 Perfect Report (TV seriál)
2008 Hokaben (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace