foto

Heini Tetri

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2012 Sydänjuuria (studentský film)
2011 Tunnevammoja (studentský film)
2010 Huomisen muisto (studentský film)
Pitkän päivän aamu (studentský film)
2009 Herääminen (studentský film)
Mansikoita ja kermavaahtoa (studentský film)
Speakeasy! - elokuvamusikaali (studentský film)
2008 Vanhanaikainen (studentský film)

Kostymérská filmografie

Filmy

2011 8
2009 Mansikoita ja kermavaahtoa (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky