foto

Carla Simon Pipó

  • nar. 1983
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Režisérka a scenáristka ze Španělska. Film studovala v Kalifornii, Barceloně a Londýně. Spolupracovala s katalánskou TV. Později s úspěchy režírovala krátké hrané i dokumentární snímky, např. Narozen pozitivní (Born Positive) a Rtěnka (Lipstick). Debutovala rodinným dramatem Léto 1993 (Estiu 1993, 2016), podpořeným řadou evropských filmových programů. Věnuje se také filmovému vzdělávání dětí a mládeže.

Zlín Film Festival

Režijní filmografie

Filmy

2017 Léto 1993
2016 Llacunes
2015 Las Pequeñas Cosas
2013 Lipstick
2012 Home
2011 Stranger
2010 Lovers
2009 Women

Dokumentární

2012 Born Positive

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Léto 1993
2016 Llacunes
2015 Las Pequeñas Cosas
2013 Lipstick
2012 Home
2011 Stranger
2010 Lovers

Střihačská filmografie

Filmy

2012 Home
2010 Lovers

Producentská filmografie

Filmy

2010 Lovers

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace