foto

Ulrich del Mestre

  • nar. 11.5.1939 (80 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Ein Fall von Liebe - Annas Baby (TV film)
2011 Ein Fall von Liebe - Saubermänner (TV film)
Kreuzfahrt ins Glück - Hochzeitsreise nach Sevilla (TV film)
Loď snů - Kambodža (TV film)
2010 Plavba snů: Bermudy (TV film)
2009 Ein Fall von Liebe (TV film)
Loď snů - Papua-Nová Guinea (TV film)
Loď snů - Peru – Miami (TV film)
Plavba snů: Zambie (TV film)
2008 Loď snů - Rio de Janeiro (TV film)
Loď snů - Vietnam (TV film)
2007 Loď snů: San Francisco (TV film)
Vaterherz (TV film)
2006 Loď snů - Botswana (TV film)
2005 Liebe auf den zweiten Blick (TV film)
Loď snů - Burma / Myanmar (TV film)
Loď snů - Vancouver (TV film)
2004 Doktor u Gardského jezera (TV film)
Loď snů - Samoa (TV film)
2003 Loď snů - Tichomoří (TV film)
2002 Die Rosenkrieger (TV film)
Loď snů - Zambie (TV film)
2001 Der Held an meiner Seite (TV film)
Loď snů - Bermudy (TV film)
Loď snů - Las Vegas (TV film)
Loď snů - Mexiko (TV film)
2000 Das Traumschiff - Neuseeland (TV film)
Das Traumschiff - Olympia 2000 (TV film)
Loď snů - Seychely (TV film)
1996 Heimatgeschichten - Einsamer Wolf (TV film)
1995 Das Traumschiff - Tasmanien (TV film)
1990 Mademoiselle Ardel (TV film)
1980 Teegebäck und Platzpatronen (TV film)

TV seriály

2007 Plavba snů (TV seriál)
1997 Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
1995 Im Zweifel für... (TV seriál)
1994 Heimatgeschichten (TV seriál)
1989 Molle mit Korn (TV seriál)
1987 Praxis Bülowbogen (TV seriál)
1984 Berliner Weiße mit Schuß (TV seriál)
1983 Zelleriesalat (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
1978 Wenn's nach mir ginge (TV seriál)
1977 Drei Damen vom Grill (TV seriál)

TV pořady

1980 Wissen Sie es besser?! (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

1980 Bühne frei für Kolowitz (TV film)
1976 Pension Schöller (TV film)
1971 Die Dollarprinzessin (TV film)
1970 Der tägliche Rummel (TV film)
1969 Hunderttausend Taler (TV film)
1967 Rockys Messer

TV seriály

1972 Sprungbrett (TV seriál)
1970 Drüben bei Lehmanns (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace