foto

Vilmos Kun

  • nar. 15.3.1926
    Gyõr, Maďarsko
  • zem. 16.9.2015 (89 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Coming Out
2011 Kányadombi indiánok (TV film)
2009 Koccanás (TV film)
2008 Tablo
2007 Buhera mátrix
2005 Antik
Člověk bez osudu
2003 Rinaldo
Szent Iván Napja
2002 Kísértések
Zsaruvér és csigavér 2: Több tonna kámfor (TV film)
1999 Egérút
Sluneční jas
1998 Ábel Amerikában (TV film)
1996 A három testőr Afrikában
1995 A párduc és a gödölye (TV film)
Helyet az ifjúságnak (TV film)
1994 Devictus Vincit (TV film)
Három idegen úr (TV film)
1992 Erózió
Tékozló apa
Velká poštovní loupež
1991 Pénzt, de sokat! (TV film)
1990 Egy államférfi nehézségei (TV film)
Holnapra a világ (TV film)
1989 A trónörökös (TV film)
Margarétás dal (TV film)
1988 A miniszter (TV film)
Soha, sehol, senkinek!
Szigorú idők (TV film)
1987 A megoldás (TV film)
A nap lovagja (TV film)
Aranyóra (TV film)
Baltazárok (TV film)
Deník pro mé lásky
1986 A kaméliás hölgy (TV film)
Farkascsapda (TV film)
Láska do první kapky krve
Üvegvár a Mississippin (TV film)
1985 Az idegen gyermek (TV film)
Békestratégia (TV film)
Harminchárom névtelen levél (TV film)
Rómeó, Júlia és a sötétség (TV film)
Vhodný člověk pro choulostivou záležitost
1984 Listy, květiny, věnce
Szerelmek (TV film)
Yerma
Örökkön-örökké (TV film)
Čaroděj lesního močálu (TV film)
1983 A béke szigete (TV film)
A piac (TV film)
A pártfogolt
Az utolsó futam (TV film)
Elveszett illúziók
Napos oldal (TV film)
Szép história (TV film)
Šťastný Daniel
1982 Deník pro mé děti
Glória (TV film)
Jiný pohled
Kabala
Srdeční problémy
1981 Kiválasztottak (TV film)
Köszönöm, megvagyunk
Mefisto
Utolsó alkalom (TV film)
1980 Kulcskeresök (TV film)
1979 A három jószívü rabló (TV film)
Gombó kinn van (TV film)
Tíz év múlva
1977 Budapešťské povídky
Napló (TV film)
1974 Ficzek úr (TV film)
1963 A mi Földünk

TV seriály

2004 Könyveskép (TV seriál)
1995 Patika (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 9 (E09)
Episode 7 (E07)
1994 Patika (TV seriál)
Episode 3 (E03)
1991 Angyalbörben (TV seriál)
Az elveszett szakasz (E12)
Military Tours (E11)
Frontszínház (E09)
1990 Linda (TV seriál)
A hazajáró lélek (S03E06)
1989 Égető Eszter (TV seriál)
Tanyai internátus (E05)
1988 A védelemé a szó (TV seriál)
1987 Nyolc évszak (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Szomszédok (TV seriál)
1986 Linda (TV seriál)
Panoptikum (S02E05)
A tizennyolckarátos aranyhal (S02E01)
1985 Kémeri (TV seriál)
Az ellopott arany (E01)
Széchenyi napjai (TV seriál)
1984 Linda (TV seriál)
A fotómodell (S01E02)
1982 Faustus doktor boldogságos pokoljárása (TV seriál)
Ferenc Liszt (TV seriál)
Az üstökös évében született (E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky