foto

Jussi Sandhu

  • nar. 1986

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2019 Shake!
2018 Venetsia
2015 Kääntöpaikka
Niin metsä vastaa
Seuraava taso
2014 Noidan merkki
2011 14e
Sudenveistäjä (studentský film)
2010 Korpin laulu (studentský film)
Niin paljon sinua halusin (studentský film)
Rajavartija
Sleep of Reason (studentský film)
2009 Herääminen (studentský film)

Dokumentární

2020 Silicon Valley, Baby.
2019 Jään vetovoima
Pillupäiväkirjat (TV seriál)
2018 Ei koskaan enää
2017 This is me (TV seriál)
2015 Side
2013 I Am a Spider
2012 Tunel (studentský film)

Hudební videoklipy

2013 Idiomatic: Lost Together (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 Muutos meitä johtaa (studentský film)
2009 Helvetin hyvää työtä (studentský film)

Dokumentární

2018 27 ensimmäistä vuotta
Ei koskaan enää

Režijní filmografie

Filmy

2011 Muutos meitä johtaa (studentský film)
2009 Helvetin hyvää työtä (studentský film)

Dokumentární

2018 27 ensimmäistä vuotta

Zvukařská filmografie

Filmy

2010 Murhatuolit (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky