foto

Natalija Vjazovskaja

  • nar. 6.3.1983 (37 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Ptica
2013 7 glavnych želanij
Rol
2009 Taivas hartioilla
2008 Démoni Petrohradu
2004 Sissi, l'impératrice rebelle (TV film)

TV seriály

2018 Realizacija (TV seriál)
Prochodnaja peška (S01E02)
2016 Mentovskaja saga (TV seriál)
2014 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Ochraňajemoje lico (S14E09)
2013 Do smerti krasiva (TV seriál)
Vyžiť posle (TV seriál)
Ženščiny na grani (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Igra vserjoz (S06E07)
2012 Chvost (TV seriál)
Otěl "Dve zvezdy" (E26)
Ja otmeňaju smerť (TV seriál)
Vremja Sindbada (TV seriál)
2011 Beglec (TV seriál)
2010 Agent osobogo naznačenija (TV seriál)
Propala sobaka (S01E05)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Uničtožiť posle pročtěnija (S04E19)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Prokljatije vikingov (S11E04)
2008 Dorožnyj patrul (TV seriál)
Bumažnaja rabota (S02E04)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Provokator (S04E02)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Něvinovnyj (S09E10)
2007 Gončije (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Setěvoj marketing (S08E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky