foto

Luis Peña

  • nar. 20.6.1918
    Santander, Cantabria, Španělsko
  • zem. 29.3.1977 (58 let)
    Madrid, Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 La vuelta de El Coyote
1987 La Rusa
1980 Canto de la cigarra, El
Tú estás loco Briones
1976 Madrid, Costa Fleming
1975 Canciones de nuestra vida
1974 Sestřenice Angelika
1970 En un mundo diferente
Zahrada rozkoší
1969 Estudio amueblado 2.P.
La ley de una raza
1968 Dame un poco de amooor...!
Volver a vivir
1966 Carré de dames pour un as
Rembrandt 7 antwortet nicht...
1965 Due mafiosi contro Goldginger
Due parà, I
1964 Due mafiosi nel Far West
Tengo 17 años
1963 A tiro limpio
Plaza de oriente
1962 A hierro muere
1961 El pobre García
Historia de un hombre
La cumparsita
1960 091 Policía al habla
Brevi amori a Palma di Majorca
Precio de la sangre, El
Rosa roja, La
1959 Espaldas a la puerta, De
Llegaron los franceses
Tenemos 18 años
1958 Agguato a Tangeri
El pasado te acusa
Frontera del miedo, La
Mina, La
1957 Amanecer en Puerta Oscura
Madrugada
Quiéreme con música
1956 Embajadores en el infierno
Hlavní třída
1955 Míšenka
1951 Brázdy
1950 La esfinge maragata
1947 Dulcinea
Reina santa
1946 Chantaje
1945 Bambú
1944 Altar mayor
El 13-13
Ella, él y sus millones
Eugenia de Montijo
Ni tuyo ni mío
Tarjeta de visita
Yo no me caso
1943 La boda de Quinita Flores
1942 Vidas cruzadas
¡A mí la legión!
1941 La doncella de la duquesa
Los millones de Polichinela
Porque te vi llorar
¡Harka!
1940 Rey que rabió, El
Salome
1938 Nuestro culpable
1937 En busca de una canción
1934 Diez días millonaria
El agua en el suelo
1930 A Whole Life

TV seriály

1972 Historias de Juan Español (TV seriál)
1970 Remite Maribel (TV seriál)
1968 Cuentos y leyendas (TV seriál)
Fábulas (TV seriál)
Pequeño estudio (TV seriál)
1967 Y al final esperanza (TV seriál)
1966 Diego Acevedo (TV seriál)
La pequeña comedia (TV seriál)
Teatro de siempre (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)
Tiempo y hora (TV seriál)
Vidas Cruzadas (TV seriál)
1964 Historias para no dormir (TV seriál)
1963 Confidencias (TV seriál)
Escuela de maridos (TV seriál)
Novela (TV seriál)
1962 Primera fila (TV seriál)
1960 Gran teatro (TV seriál)
Mañana puede ser verdad (TV seriál)

Dokumentární

1976 Písně pro poválečnou dobu - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky