foto

Danny Stack

Biografie

Danny Stack je britský scenárista a režisér. Působil v oblasti speciálních filmových efektů v irských Studiích Ardmore, poté pracoval pro Channel 4. Natočil několik krátkých autorských hraných snímků, jako např. Původ (Origin, 2010) i Tekutý oběd (Liquid Lunch, 2011). Jeho ceněná scenáristická tvorba je spjatá především s TV a zahrnuje seriály pro dětské i dospělé publikum. Stack se věnuje také lektoringu ve sféře psaní a scenáristiky.

Zlín Film Festival

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Kdo zabil pana Veverku?

TV seriály

2017 Brewster the Rooster (TV seriál)
2015 Thunderbirds Are Go! (TV seriál)
2014 Hej, Hafí! (TV seriál)
2010 The Octonauts (TV seriál)
2009 Roy (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)

Režijní filmografie

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky