foto

Henry Gilbert

  • zem. 29.1.1973

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1973 Inferno (TV film)
1972 Ó, jak jsi strašný!
1971 Mizerná neděle
1970 Revolucionář
Song of Norway
1965 The Return of Mr. Moto
1963 The Long Sunset (TV film)
1960 Shadow of a Pale Horse (TV film)
1959 Hamlet (TV film)
The Seagull (TV film)
1954 Long John Silver
The Seekers
1948 Kid Flanagan (TV film)
The Front Page (TV film)

TV seriály

1971 Jason King (TV seriál)
1968 The Borderers (TV seriál)
The Caesars (TV seriál)
The Champions (TV seriál)
Sherlock Holmes (TV seriál)
Tančící panáčci (S02E02)
1966 Adam Adamant Lives! (TV seriál)
Softly Softly (TV seriál)
Thirteen Against Fate (TV seriál)
1965 199 Park Lane (TV seriál)
Court Martial (TV seriál)
The Stranger (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1962 Jonah (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
1961 Consider Your Verdict (TV seriál)
1960 Danger Man (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
The Adventures of Long John Silver (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Spisovatelská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky