foto

Jekatěrina Latanova

  • nar. 26.5.1979 (40 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Rassvet na Santorini (TV film)
Srok davnosti (TV film)
2008 Vybor mojej mamočki (TV film)
2006 Vareňka (TV film)

TV seriály

2018 Doktor Kotov (TV seriál)
Odna lož na dvoich (TV seriál)
Praktika 2 (TV seriál)
V čužom kraju (TV seriál)
2017 Ljublju těbja ljubuju (TV seriál)
Vsjo k lučšemu 2 (TV seriál)
2016 Na belom kone (TV seriál)
Oskolki sčasťa 2 (TV seriál)
2015 Oskolki sčasťa (TV seriál)
2014 Děvuška srednich let (TV seriál)
Grečanka (TV seriál)
Praktika (TV seriál)
Silněje suďby (TV seriál)
2013 Penelopa (TV seriál)
Prostaja žizň (TV seriál)
Torgovyj centr (TV seriál)
2012 Novogodnij pěrepoloch (TV seriál)
2010 Něvidimki (TV seriál)
Čto pozvoleno Jupitěru (E02)

Skladatelská filmografie

TV seriály

2015 Sněg i pepel (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky