foto

Vsevolod Saksonov

  • nar. 2.2.1969 (50 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2017 Begletsy
2014 Polcarstva za ljubov (TV film)
Sjurpriz dlja ljubimogo (TV film)
Syn
2013 Ja těbja nikogda ně zabudu (TV film)
2012 Nevěra
2008 Čužije
2007 Antidur
Nulevoj kilometr
2005 Turecký gambit
2000 Landyš serebristyj

TV seriály

2019 Igra s ogňom (TV seriál)
2017 Dvojnaja lož (TV seriál)
Ošibka molodosti (TV seriál)
2016 Nauči meňa žiť (TV seriál)
Čelnočnicy (TV seriál)
2015 Razvod (TV seriál)
2014 God v Toskane (TV seriál)
I šarik verňotsja (TV seriál)
Manekenščica (TV seriál)
Syn (TV seriál)
2013 Penelopa (TV seriál)
Pravo na ljubov (TV seriál)
Veronika. Begljanka (TV seriál)
Zadanija osoboj važnosti: Operacija "Tajfun" (TV seriál)
2012 Angel v serdce (TV seriál)
Ljubopytnaja Varvara (TV seriál)
2011 Zabytyj (TV seriál)
2010 Institut blagorodnych děvic (TV seriál)
Ličnoje dělo kapitana Rumina (TV seriál)
Slovo ženščině (TV seriál)
2009 Moskovskij dvorik (TV seriál)
2005 Dorogaja Maša Běrezina (TV seriál)
Obrečjonnaja stat' zvězdoj (TV seriál)
2003 Anastázie (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2011 Zabytyj (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace