foto

Vladimir Balkašinov

  • nar. 1961
    Čitská oblast, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

TV seriály

2018 Dožiť do ljubvi (TV seriál)
2017 Front (TV seriál)
Kumir (TV seriál)
2016 Pisma iz prošlogo (TV seriál)
2010 Včera zakončilas vojna (TV seriál)
2008 Za vsjo těbja blagodarju 3 (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2015 Pes (TV seriál)
2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky