foto

Jelena Serova

  • nar. 28.7.1961 (58 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Ovečka Dolli byla zlaja i rano umerla
2012 Vasilki dlja Vasilisy (TV film)
2008 Dolgoždannaja ljubov (TV film)
Yubiley (TV film)
2007 Iděalnaja žena (TV film)
Udačnyj obmen (TV film)
2006 Poslednij prikaz generala (TV film)

TV seriály

2015 Babij bunt, ili Vojna v Novosjolkovo (TV seriál)
2014 Temnyje labirinty prošlogo (TV seriál)
2010 Bumerang iz prošlogo (TV seriál)
Byla ljubov (TV seriál)
2008 Jesli u Vas nětu ťoti (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky