foto

Jelena Zujeva

  • nar. 2.10.1956 (62 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Ot jakby (TV film)
2013 Bědnaja Liz (TV film)
2011 Děd (TV film)
Ljubov na dva poljusa (TV film)
2010 Mama naprokat (TV film)

TV seriály

2014 Vsjo verňotsja (TV seriál)
2011 Bijenije serdca (TV seriál)
2009 Pravo na pomilovanije (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace