foto

Piotr Wereśniak

  • nar. 4.7.1969 (50 let)
    Ząbkowice Śląskie, Dolnoslezské vojvodství, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 7 rzeczy, których nie wiecie o facetach
2015 Wkręceni 2
2013 Wkręceni
2011 Och, Karol 2
2001 Stacja
2000 Zakochani
1999 Pan Tadeáš
1997 Kiler

TV seriály

2018 W rytmie serca (TV seriál)
Rozkopany grób (S02E01)
2017 W rytmie serca (TV seriál)
Ślub (S01E13)
Epidemia (S01E12)
W pętli (S01E11)
další epizody (12)
2004 Kryminalni (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)
1997 Złotopolscy (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2015 Wkręceni 2
2013 Wkręceni
2011 Och, Karol 2
2008 Nie kłam, kochanie
2003 Zróbmy sobie wnuka
2001 Stacja
2000 Zakochani

TV seriály

2019 W rytmie serca (TV seriál)
Que sera, sera... (S04E13)
Wracaj, gdzie jesteś? (S04E12)
Lepiej już było (S04E11)
další epizody (7)
2018 W rytmie serca (TV seriál)
Porwanie (S03E13)
Akcja serca (S03E12)
Trudny wybór (S03E11)
další epizody (20)
2017 W rytmie serca (TV seriál)
Ślub (S01E13)
Epidemia (S01E12)
W pętli (S01E11)
další epizody (13)
2012 Wszystko przed nami (TV seriál)
2008 Agentki (TV seriál)
2007 Barwy szczęścia (TV seriál)
2004 Kryminalni (TV seriál)
2000 M jak miłość (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)

Spisovatelská filmografie

Filmy

2000 To jsem já, zloděj - kniha

Herecká filmografie

Filmy

2001 Stacja

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky