foto

Jonny Sweet

  • nar. 1985
    Nottingham, Nottinghamshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Greed
2018 Johnny English znovu zasahuje

TV seriály

2017 Loaded (TV seriál)
2015 Together (TV seriál)
2014 Babylon (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
další epizody (7)
2013 Plebs (TV seriál)
Playhouse uvádí (TV seriál)
Stage Door Johnnies (S02E06)
2012 Games On (TV seriál)
Threesome (TV seriál)
Vacuum (S02E02)
2011 Chickens (TV seriál)
Twenty Twelve (TV seriál)
2010 Him & Her (TV seriál)
2009 Off the Hook (TV seriál)
2008 Delta Forever (TV seriál)
The Inbetweeners (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2017 Gap Year (TV seriál)
2015 Together (TV seriál)
2011 Chickens (TV seriál)
2007 Comedy Showcase (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky