foto

Sergej Krutin

  • nar. 17.6.1976 (44 let)
    Kyjev, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2009 Para gnědych (TV film)
V Parizh!
2008 Karasi (TV film)
2007 Vnězemnoj

TV seriály

2020 Akvamarin (TV seriál)
2019 Zeljonyj furgon (TV seriál)
2017 Linija sveta (TV seriál)
2016 Vyšibala (TV seriál)
2015 Argentina (TV seriál)
Děd Mazajev i Zajcevy (TV seriál)
2014 Do svidanija, malčiki (TV seriál)
2012 Ličnaja žizn sledovatělja Saveleva (TV seriál)
2011 Zajac, žarennyj po-berlinski (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2009 Para gnědych (TV film)
V Parizh!
2007 Vnězemnoj

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky