foto

Katie Sparks

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2002 Prsten věčného světla (TV film)
1998 Jezero (TV film)
1991 Lookwell (TV film)
1987 Munchies
1986 Dívčí nápravná škola

TV seriály

2013 Arrested Development (TV seriál)
Flight of the Phoenix (S04E01)
2005 Arrested Development (TV seriál)
Righteous Brothers (S02E18)
Spring Breakout (S02E17)
Meet the Veals (S02E16)
další epizody (12)
2004 Arrested Development (TV seriál)
Afternoon Delight (S02E06)
Sad Sack (S02E05)
Good Grief! (S02E04)
další epizody (20)
2003 Arrested Development (TV seriál)
My Mother the Car (S01E08)
In God We Trust (S01E07)
Visiting Ours (S01E06)
další epizody (8)
1997 Třeba mě sežer (TV seriál)
1994 Blue Skies (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky