foto

Jakob Schäuffelen

  • nar. 19.9.1967 (52 let)
    Mnichov, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2008 Liebesgruß an einen Engel (TV film)
Láska s nápovědou (TV film)
2004 Abgefahren - Mit Vollgas in die Liebe
2002 Jen vážně (TV film)
2001 Jediný svědek (TV film)
2000 Ein starkes Team - Der Todfeind (TV film)
Mind Hunter (TV film)
Neporazitelní (TV film)
1999 Starkes Team - Der letzte Kampf, Ein (TV film)
1998 Starkes Team - Braunauge, Ein (TV film)

TV seriály

2019 Gipfelstürmer - Das Berginternat (TV seriál)
2012 Alles Klara (TV seriál)
Der Würstchenmörder (S01E08)
Wanderung in den Tod (S01E07)
Der Tod steht ihr besser (S01E06)
další epizody (8)
2008 Dr. Molly & Karl (TV seriál)
2007 Donna Roma (TV seriál)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
2002 Edel a Starcková (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1994 Ein starkes Team (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2000 Ein starkes Team - Der Todfeind (TV film)

TV seriály

1994 Ein starkes Team (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky