foto

Peter Schwab

  • nar. 1941

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Zombie High School
2001 Picknick (studentský film)
Stiller Sturm (TV film)
1993 Barschel - Mord in Genf?
1987 Werwolf von W., Der (TV film)
1967 Götz von Berlichingen (TV film)

TV seriály

2014 Koslowski & Haferkamp (TV seriál)
2012 Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Die Venus von Hengasch (S02E01)
2004 Kobra 11 (TV seriál)
Lehká kořist (S07E09)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Soudce (S03E14)
1997 Nikola (TV seriál)
1996 SK Babies (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
1992 Stadtklinik (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky