foto

Karin Chien

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2012 Jack and Diane
Stones in the Sun
2011 Okolnost
2009 The Exploding Girl
2008 Santa Mesa
2006 Undoing
2005 Motel, The
2003 Robot Stories

TV seriály

2010 Futurestates (TV seriál)

Dokumentární

2009 Chinatown Film Project
Soundtrack for a Revolution
2008 Nad rozdíly
1988 American Experience (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace