foto

Sheila MacRae

  • nar. 24.9.1921
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 6.3.2014 (92 let)
    Englewood, New Jersey, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Perils of P.K., The
The Naked Cage
1981 Goldie and the Boxer Go to Hollywood (TV film)
1980 The Secret War of Jackie's Girls (TV film)
1965 Jak vycpat divoké bikini
1964 Bikini Beach
1951 Katie Did It
1950 Backfire
Pretty Baby
V kleci

TV seriály

1990 Parenthood (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1977 The Love Boat (TV seriál)
1966 The Jackie Gleason Show (TV seriál)
1965 The Trials of O'Brien (TV seriál)
1964 The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)
1952 The Jackie Gleason Show (TV seriál)
1951 Hollywood Opening Night (TV seriál)
I Love Lucy (TV seriál)
Search for Tomorrow (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)

Host

TV pořady

1973 The $10,000 Pyramid (TV pořad)
1969 The David Frost Show (TV pořad)
1968 What's My Line? (TV pořad)
1967 The Kraft Music Hall (TV pořad)
1965 The Dean Martin Show (TV pořad)
The Hollywood Squares (TV pořad)
1964 The Hollywood Palace (TV pořad)
1962 The Jack Paar Program (TV pořad)
The Match Game (TV pořad)
The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1961 Password (TV pořad)
The Mike Douglas Show (TV pořad)
1960 About Faces (TV pořad)
Here's Hollywood (TV pořad)
1959 The Bell Telephone Hour (TV pořad)
The Revlon Revue (TV pořad)
1958 The Garry Moore Show (TV pořad)
1957 Tonight Starring Jack Paar (TV pořad)
1956 The Dinah Shore Chevy Show (TV pořad)
To Tell the Truth (TV pořad)
1955 Val Parnell's Sunday Night at the London Palladium (TV pořad)
1952 I've Got a Secret (TV pořad)
The Bob Hope Show (TV pořad)
1951 The Red Skelton Show (TV pořad)
1950 What's My Line? (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)
1947 Pantomime Quiz (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky