foto

Alexandr Uman

  • nar. 3.2.1970 (47 let)
    Bobruysk, Mogilyovskaya oblast, Bělorusko, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2015 Strana čuděs
2014 Mamy 3
Sněhová královna 2
2010 O čjom govorjat mužčiny
2008 Maša i more (TV film)
2007 Děň vyborov

TV seriály

2015 Londongrad (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace