foto

Germano Longo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1981 E noi non faremo Karakiri
1978 Vita venduta, Una
1977 Nel silenzio della notte (TV film)
1976 Aut aut: Cronaca di una rapina (TV film)
1974 Amore amaro
Permettete, signora, che ami vostra figlia
1971 Policeman
1970 Slunečnice
Urlo, L'
1969 20.000 dollari sporchi di sangue
Quarta parete
1968 Suo modo di fare, Il
Vendo cara la pelle
1967 Criminali della metropoli, I
1966 Cinque della vendetta, I
La lama nel corpo
1965 Adiós gringo
La Colt è la mia legge
Vendetta di Spartacus, La
1964 Schiavi più forti del mondo, Gli
1963 Io Semiramide
Spada nell'ombra, Una
1962 Maciste, il gladiatore piů forte del mondo
Vítězství Robina Hooda
1961 Il segreto dello sparviero nero
Korsičtí bratři
Le avventure di Mary Read
Maciste nella terra dei ciclopi
Pastasciutta nel deserto
Romulus a Remus
Terrore dei mari, Il
1959 I mafiosi
Notti di Lucrezia Borgia, Le
1958 Afrodite, dea dell'amore
Le Pirate de l'épervier noir
1957 La zia d'America va a sciare
Sigfrido
1956 Orlando e i Paladini di Francia
1955 La grande savana

TV seriály

1980 L'eredità della priora (TV seriál)
1977 Castigo (TV seriál)
1975 Marco Visconti (TV seriál)
Marseilleský gang (TV seriál)
1974 L'olandese scomparso (TV seriál)
Orlando furioso (TV seriál)
1973 Qui squadra mobile (TV seriál)
1971 ...e le stelle stanno a guardare (TV seriál)
Život Leonarda Da Vinci (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
1969 Nero Wolfe (TV seriál)
1965 La figlia del capitano (TV seriál)
Le avventure di Laura Storm (TV seriál)
Život Dantův (TV seriál)
1964 Le inchieste del commissario Maigret (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky