foto

Niven Busch

  • nar. 26.4.1903
    New York City, New York, USA
  • zem. 25.8.1991 (88 let)
    San Francisco, Kalifornie, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Spisovatelská filmografie

Filmy

1950 The Capture - kniha
The Furies - kniha
1946 Till the End of Time - kniha
1937 Chicago hoří - povídka
1934 The Big Shakedown - povídka

TV seriály

1955 The 20th Century-Fox Hour (TV seriál) - povídka

Producentská filmografie

Filmy

1950 The Capture

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace