foto

Philipp G. Steffens

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2014 Flying Home
2010 Schurkenstück (TV film)
2009 Im Sog der Nacht
2008 8
2007 Wortbrot
2006 Vassko - Irgendwo im Nirgendwo (studentský film)

TV seriály

2014 Doktor Falk (TV seriál)
Útěk (E06)
Boj o nadvládu (E05)
Vězeňský zápas (E04)
další epizody (6)
Poslední polda (TV seriál)
Budoucnost (S05E08)
Zůstane to v rodině (S05E07)
Do ráje (S05E06)
další epizody (8)
2013 The Last Cop: How It All Began (TV seriál)
Poslední polda (TV seriál)
Nebezpečná hra (S04E13)
Romeo a Julie (S04E12)
Uschi je v maléru (S04E11)
další epizody (13)
2012 Poslední polda (TV seriál)
Odpuštění (S03E13)
Školní fámy (S03E12)
Smrt na jatkách (S03E11)
další epizody (13)
2011 Poslední polda (TV seriál)
Promarněná šance (S02E13)
Lásce není přáno (S02E12)
Školka hrůzy (S02E11)
další epizody (13)
2010 Poslední polda (TV seriál)
Vybraná kuchyně (S01E13)
Vražda v kurzu mazlení (S01E12)
Třídní sraz (S01E11)
další epizody (13)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2015 Weinberg (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace