foto

Mathias Klaschka

  • nar. 14.3.1970 (50 let)
    Uelzen, Niedersachsen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 Neben der Spur - Erlöse mich (TV film)
2019 Der Anfang von etwas (TV film)
Solo für Weiss - Für immer schweigen (TV film)
2018 Neben der Spur - Sag, es tut dir leid (TV film)
Solo für Weiss - Es ist nicht vorbei (TV film)
2017 Neben der Spur – Dein Wille geschehe (TV film)
Von Erholung war nie die Rede (TV film)
2016 Dresden Mord - Nachtgestalten
Neben der Spur - Todeswunsch (TV film)
Solo für Weiss – Das verschwundene Mädchen
Solo für Weiss – Die Wahrheit hat viele Gesichter (TV film)
2015 Tief durchatmen, die Familie kommt (TV film)
2013 Budeš mou ženou? (TV film)
Harry nervt (TV film)
2012 Komisař Costa: Smrt v kuchyni (TV film)
Mein verrücktes Jahr in Bangkok (TV film)
2011 Komisař Costa: Chuť na vraždu
Lügen haben linke Hände (TV film)
V řece života (TV film)
2010 Letní láska (TV film)
První láska (TV film)
2009 Sněhové pusinky (TV film)
2008 1:0 für das Glück (TV film)
Der indische Ring (TV film)
Mein Traum von Venedig (TV film)
Zwei Herzen und ein Edelweiß (TV film)
2007 Afrika v srdci (TV film)
Liebe ist das schönste Geschenk (TV film)
2006 Milovat a zabít (TV film)
2005 Pommery und Hochzeitstorte (TV film)
Suche Mann für meine Frau (TV film)
2004 Láska je lék (TV film)
2003 Rotlicht - Im Dickicht der Großstadt (TV film)
2002 Der Teufel der sich Gott nannte
2000 Apokalipsis 99

TV seriály

2019 Kommissarin Heller (TV seriál)
Herzversagen (E09)
2018 Kommissarin Heller (TV seriál)
Vorsehung (E08)
2015 Lena Lorenz (TV seriál)
Zurück ins Leben (S01E01)
Kommissarin Heller (TV seriál)
Schattenriss (E04)
Querschläger (E03)
2014 Kommissarin Heller (TV seriál)
Der Beutegänger (E02)
Tod am Weiher (E01)
Neben der Spur (TV seriál)
2013 Venkovská lékařka (TV seriál)
Vergissmeinnicht (E10)
Entscheidung des Herzens (E09)
2012 Kriminálka Istanbul (TV seriál)
Pokrevní pouto (E06)
2011 Venkovská lékařka (TV seriál)
Schicksalswege (E08)
2010 Venkovská lékařka (TV seriál)
Um Leben und Tod (E07)
2009 Venkovská lékařka (TV seriál)
Schleichendes Gift (E06)
2008 Kriminálka Istanbul (TV seriál)
Svatyně smrti (E01)
Venkovská lékařka (TV seriál)
Ein neues Leben (E05)
2007 Venkovská lékařka (TV seriál)
Der Vaterschaftstest (E04)
2003 Einmal Bulle, immer Bulle (TV seriál)
1998 Helicops (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2002 Hundsköpfe

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky