foto

Nathalie Juvet

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Bonnes vacances (TV film)
1997 Les années lycée: Petites (TV film)
1996 Le parfum de Jeannette (TV film)
1989 Marquis
1987 Tombeur, Le (TV film)
1985 La nuit et le moment
1984 Swannova láska
1979 Le baiser au lépreux (TV film)
1978 Il y a encore des noisetiers (TV film)
Le dossier 51
1976 François le Champi (TV film)
1974 Or et la fleur, L' (TV film)
1973 Braises de décembre (TV film)

TV seriály

2015 Si Guitry m'était conté (TV seriál)
1995 Associations de bienfaiteurs (TV seriál)
1988 Auto dělá člověka (TV seriál)
M'as-tu-vu? (TV seriál)
1985 Colonnes du ciel, Les (TV seriál)
1984 Amours des années 50, Les (TV seriál)
1983 Poneys sauvages, Les (TV seriál)
1978 Le temps d'une République (TV seriál)
1976 Vie de Marianne, La (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky