foto

Vishal Bhardwaj

  • nar. 6.8.1960 (59 let)
    Bijnor, Uttar Pradesh, Indie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2018 Pataakha
2017 Rangoon
2014 Haider
2013 Matru ki Bijlee ka Mandola
2011 7 Khoon Maaf
2009 Kaminey
2007 Blood Brothers
2006 Omkara
2005 Chatri Chor
2003 Maqbool
2002 Makdee

TV seriály

1999 Gubbare (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1997 Chachi 420

Dokumentární

2019 Strings of Devotion

Host

TV pořady

2002 Jeena Isi Ka Naam Hai (TV pořad)