foto

Luke Cresswell

  • nar. 1.10.1963 (57 let)
    Brighton, Východní Sussex, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2002 Jak ukrást Bess
1997 STOMP: Out Loud (TV film)
1996 Brooms

Dokumentární

2012 Poslední útes 3D
2008 Divoký oceán 3D
2002 Pulse: A Stomp Odyssey

Herecká filmografie

Filmy

1996 Brooms

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2012 Poslední útes 3D
2008 Divoký oceán 3D

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky