foto

Gary Koftinoff

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2012 Whiskey Business (TV film)
Život ve strachu (TV film)
2011 Jmelí nad Manhattanem (TV film)
Salem Falls (TV film)
2010 Letos nepeču (TV film)
Vacation with Derek (TV film)
Ďáblova slza (TV film)
2009 Diverted (TV film)
2005 Medvědí přízrak (TV film)
2004 Prom Queen: The Marc Hall Story (TV film)
Tajná zpověď
2003 Absolon
2002 Podvedeni
Ponecháni napospas 2: Bojovníci trýzně
Uzavřený kruh
2001 Forgive Me Father
Judgment
Mafie (TV film)
2000 Tribulation
1999 Odhalení
1998 Breakout
G2
Motel
Vanished
1994 Fearless Tiger
The Long Weekend

TV seriály

2019 Hudson & Rex (TV seriál)
The Hunt (E01)
2017 Saving Hope (TV seriál)
Hope Never Dies (S05E18)
First and Last (S05E17)
La Famiglia (S05E16)
další epizody (18)
2016 Saving Hope (TV seriál)
Let Me Go (S04E18)
Anybody Seen My Baby (S04E17)
Torn and Frayed (S04E16)
další epizody (7)
2015 Saving Hope (TV seriál)
Shine a Light (S04E11)
Emotional Rescue (S04E10)
Shattered (S04E09)
další epizody (19)
2014 Saving Hope (TV seriál)
Days of Heaven (S03E10)
The Other Side of Midnight (S03E09)
The Heartbreak Kid (S03E08)
další epizody (19)
2013 Saving Hope (TV seriál)
Vamonos (S02E09)
Defriender (S02E08)
Bed One (S02E07)
další epizody (9)
2012 Saving Hope (TV seriál)
Pink Clouds (S01E13)
Ride Hard or Go Home (S01E12)
The Law of Contagion (S01E11)
další epizody (13)
2009 Overruled! (TV seriál)
Valemont (TV seriál)
2008 M.V.P. (TV seriál)
2007 Ranč Heartland (TV seriál)
2005 Life with Derek (TV seriál)
2004 Dark Oracle (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace