foto

Bruce Sweeney

  • nar. 1962
    Sarnia, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 Kingsway
2009 Excited
2007 American Venus
2001 Last Wedding
1998 Dirty
1995 Live Bait

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Kingsway

Producentská filmografie

Filmy

2018 Kingsway

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace