foto

Jurij Tarabančuk

  • nar. Anaňjiv, Oděská oblast, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Kalejdoskop suďby (TV film)
2009 Možno, ja budu zvať těbja mamoj?

TV seriály

2017 Moj lučšij vrag (TV seriál)
Nastupit rassvet (TV seriál)
Puť skvoz sněga (TV seriál)
2016 Pismo naděždy (TV seriál)
Tri lani na almaznoj trope (TV seriál)
2015 Pogoňa za tremja zajcami (TV seriál)
Vtoraja žizň (TV seriál)
2014 Pisma na stěkle (TV seriál)
2013 Lednikov (TV seriál)
2012 A sněg kružit... (TV seriál)
2007 Sled (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky