foto

Kira Chudolej

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Zakon sochraněnija ljubvi (TV film)
2017 Mesť kak lekarstvo (TV film)
Myšelovka na tri persony (TV film)
Privet ot aista (TV film)
Troje v liftě, ně sčitaja sobaki (TV film)
2016 Moroz po kože
2008 Vremja sčasťa (TV film)

TV seriály

2020 Ljubov lečit (TV seriál)
2019 Babočki i pticy (TV seriál)
2018 Akvareli (TV seriál)
2017 Cvet speloj višni (TV seriál)
Moj lučšij vrag (TV seriál)
Puť skvoz sněga (TV seriál)
2016 Dom na kraju lesa (TV seriál)
Gorodskaja rapsodija (TV seriál)
Tri lani na almaznoj trope (TV seriál)
Ženščina bez chuvstva jumora (TV seriál)
Ženščina s lilijami (TV seriál)
Ženščina v bědě 3 (TV seriál)
2015 Barista (TV seriál)
Bežať nelzja pogibnuť (TV seriál)
Kto ja (TV seriál)
Pečeně s predskazanijem (TV seriál)
Pogoňa za tremja zajcami (TV seriál)
Posledňaja žertva Anny (TV seriál)
Tri sčastlivych ženščiny (TV seriál)
Ubijstvo na trojich (TV seriál)
2014 Mama v zakoně (TV seriál)
Slepoj rasčet (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky