foto

Jack Bittner

  • nar. 5.6.1917
    Omaha, Nebraska, USA
  • zem. 26.6.1993 (76 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1964 Abe Lincoln in Illinois (TV film)
1947 Dreams That Money Can Buy

TV seriály

1990 H.E.L.P. (TV seriál)
1984 Kate & Allie (TV seriál)
1966 Inspektor Hawk (TV seriál)
1961 The Defenders (TV seriál)
1958 Naked City (TV seriál)
1957 The DuPont Show of the Month (TV seriál)
1951 Out There (TV seriál)
1950 Robert Montgomery Presents (TV seriál)
1948 The Philco Television Playhouse (TV seriál)

Host

TV pořady

1954 Look Up and Live (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky