foto

Ronald Weyman

  • nar. 15.12.1915
    Erdith, Kent, Anglie, Velká Británie
  • zem. 26.6.2007 (91 let)
    Flesherton, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1979 Albertans, The (TV film)
1977 Raku Fire
1955 Coup d'oeil nº 70
1952 To The Rescue
1951 Coup d'oeil nº 28

TV seriály

1966 Wojeck (TV seriál)
1963 Forest Rangers, The (TV seriál)
1961 Playdate (TV seriál)
1960 Armchair Mystery Theatre (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 ITV Television Playhouse (TV seriál)
1952 General Motors Presents (TV seriál)

Dokumentární

1959 Mort au touriste!

Scenáristická filmografie

Filmy

1956 Sable Island
1952 To The Rescue

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky