foto

François Robert

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 A+ Pollux
1992 Betty
1981 Poslední noc Marie Stuartovny (TV film)
1980 Bobo la tête
1979 Le pull-over rouge
1978 Le Passe-montagne
1977 Impressions d'Afrique (TV film)
1976 Le château des Carpathes (TV film)
1974 Josse (TV film)
Nada
1973 Krvavé svatby
1970 Alice au pays des merveilles (TV film)
1966 Voilà l'ordre
1961 Paříž patří nám

TV seriály

1980 Fantômas (TV seriál)
1978 Il était un musicien (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)
1967 Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace