foto

Charlie Briggs

  • nar. 13.11.1932
    Henderson, North Carolina, USA
  • zem. 6.2.1985 (52 let)
    Roswell, Georgia, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1983 Brainstorm
1982 Příležitost pro šest
1979 Norma Rae
1978 Real American Hero, A (TV film)
Roll of Thunder, Hear My Cry (TV film)
1977 Greased Lightning
The Lincoln Conspiracy
1975 Hatfields and the McCoys, The (TV film)
1974 Člen klanu
1973 Charley Varrick
1972 Corky
1971 Oklamaný
1970 The Traveling Executioner
1969 Ballad of Andy Crocker, The (TV film)
1967 Nastal čas zabíjet
1963 Captain Newman, M.D.
13 Frightened Girls!
1962 Jak byl dobyt Západ
Merillovi záškodníci
You're Only Young Once (TV film)
1961 Roztržitý profesor
1960 Domů z hor

TV seriály

1979 Concrete Cowboys (TV seriál)
1975 S.W.A.T. (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Harry O (TV seriál)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
1968 Lancer (TV seriál)
Land of the Giants (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
The Outcasts (TV seriál)
1967 The Guns of Will Sonnett (TV seriál)
1965 Laredo (TV seriál)
Man Called Shenandoah, A (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
1963 Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
1962 The Gallant Men (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 Shannon (TV seriál)
1960 National Velvet (TV seriál)
Outlaws (TV seriál)
Route 66 (TV seriál)
1959 Black Saddle (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Law of the Plainsman (TV seriál)
Not for Hire (TV seriál)
Shotgun Slade (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
1958 Bronco (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
1957 Maverick (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Restless Gun (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
Cheyenne (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
The Fisher Family (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace