foto

Martin Lonek

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2020 Andílci za školou
2008 Dívka a kouzelník (TV film)
Kdopak by se vlka bál
Tulpan
2003 Most

TV seriály

2016 Mars (TV seriál)
2012 Merlin (TV seriál)
2009 První krok (TV seriál)
O krok vpředu (E13)
Rajské ovace (E12)
Jdu do toho (E11)
další epizody (12)
2007 Velmi křehké vztahy (TV seriál)

Dokumentární

2009 Hanin kufřík
2008 České mechanické betlémy

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky