foto

Julia Martínez

  • nar. 5.12.1931 (87 let)
    Santander, Cantabria, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Los novios búlgaros
2000 Terca vida
1998 Don Juan
1995 Cuernos de mujer
1988 Sinatra
1986 La Mitad del cielo
1982 Adolescencia
Chômeurs en folie, Les
1981 Adulterio nacional
Es peligroso casarse a los 60
1980 La patria del rata
1979 La familia, bien, gracias
1976 Colorín colorado
1972 Ligue Story
1971 Casa de los Martínez, La
1970 Después de los nueve meses
1968 Pecados conyugales
1965 Desarraigo
1963 Hora incógnita, La
1960 Altas variedades
1959 Bombas para la paz
Fulano y Mengano
1958 Aprendiz de malo, El
1957 ...Y eligió el infierno
El último cuplé
Muž v krátkých kalhotách
Ángeles del volante, Los
1956 Carta a Sara
Traje blanco, Un
1954 Felices pascuas
1953 Hay un camino a la derecha
Nadie lo sabrá
Vuelo 971
1952 Habitación para tres
Ronda española

TV seriály

2008 Mořské princezny (TV seriál)
2006 Manolo & Benito Corporeision (TV seriál)
2005 A tortas con la vida (TV seriál)
2003 Los Serrano (TV seriál)
2001 Cuéntame (TV seriál)
2000 Policías, en el corazón de la calle (TV seriál)
1996 Hostal Royal Manzanares (TV seriál)
Todos los hombres sois iguales (TV seriál)
1984 El edén (TV seriál)
1974 Noche de teatro (TV seriál)
1971 Ficciones (TV seriál)
1967 Casa de los Martínez, La (TV seriál)
1966 Teatro de siempre (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)
Teatro para todos (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)
Novela (TV seriál)
Sospecha (TV seriál)
1962 Primera fila (TV seriál)
1960 Gran teatro (TV seriál)
Mañana puede ser verdad (TV seriál)

Host

TV pořady

1972 Un, dos, tres... responda otra vez (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky