foto

Rolland Bédard

  • nar. 29.11.1913
    Montreal, Quebec, Kanada
  • zem. 7.5.1987 (73 let)
    Montreal, Quebec, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1983 Maria Chapdelaine
1982 En plein coeur
Highpoint
1981 Une aurore boréale (TV film)
1980 Cordélia
Fantastica
1975 Co mi táta nalhal
Partis pour la gloire
1972 Vraie nature de Bernadette, La
1965 Instant French
1962 Big Red
1952 Rossignol et les cloches, Le
1947 La forteresse

TV seriály

1984 Un amour de quartier (TV seriál)
1982 Les moineau et les Pinson (TV seriál)
Peau de banane (TV seriál)
1981 Buď zdráv, šampióne (TV seriál)
1977 Duplessis (TV seriál)
1976 Quinze ans plus tard (TV seriál)
1966 Rue des Pignons (TV seriál)
1965 Seaway (TV seriál)
1963 Forest Rangers, The (TV seriál)
1960 Petit monde du père Gédéon, Le (TV seriál)
1953 Famille Plouffe, La (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky