foto

István Szatmári

  • nar. 30.7.1925
    Budapest, Maďarsko
  • zem. 28.12.1988 (63 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 A nagy varázslat (TV film)
Az öreg tekintetes (TV film)
Valčík na banánové slupce
1985 Rafinált bünösök (TV film)
1984 A megbízható úriember (TV film)
A rágalom iskolája (TV film)
Ty zatracený živote
1983 Sértés
1981 Gyilkosság a 31. emeleten (TV film)
Pohádkový princ Lala (TV film)
1980 Nők apróban (TV film)
1979 Fegyverletétel (TV film)
Mese habbal
1978 A Zebegényiek (TV film)
A leváltott és kinevezett (TV film)
A mama (TV film)
A miniszterelnök (TV film)
Bolondok bálja
Saroküzlet (TV film)
Váljunk el! (TV film)
1977 Černé démanty (TV film)
1975 Auto
Keresztút (TV film)
1974 A 78-as autóbusz útvonala (TV film)
Ficzek úr (TV film)
Nincs többé férfi (TV film)
1973 Az elsőszülött (TV film)
Két fiú ült egy padon (TV film)
1972 A legszebb férfikor
Emberrablás magyar módra
1971 A halhatatlan légiós, akit csak péhovárdnak hívtak
1970 Mérsékelt égöv
1969 Nebáncsvirág (TV film)
1968 A Hamis Izabella
1965 Prsten s nymfou
1964 Másfél millió
1963 Az attasé lánya (TV film)
Foto Háber
Meztelen diplomata
1962 Menekülés a börtönbe (TV film)
1959 Sakknovella (TV film)
1957 Dvě přiznání
1953 Den hněvu
Föltámadott a tenger
Krejcárek
1952 Probuzená píseň
1951 Paní Déryová
Čest a sláva
1950 Lúdas Matyi

TV seriály

1987 Szomszédok (TV seriál)
1986 Linda (TV seriál)
Panoptikum (S02E05)
1985 Kémeri (TV seriál)
Statárium (E03)
Széchenyi napjai (TV seriál)
1981 Petőfi (TV seriál)
Szerelem gyöngyei (E04)
1978 Podivuhodné prázdniny rodiny Smolíkovy (TV seriál)
Falešní přátelé (E12)
Pohřbeni zaživa (E09)
Milión dolarů (E08)
1975 Odpověď (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Vivat Beňovský (TV seriál)
Fogságban (E06)
1974 Tvrďáček a bramborový nos (TV seriál)
Valódi oroszlánbögés (E01)
1972 Kiskirályok (TV seriál)
Mikrobi (TV seriál)
1971 Za hodinu jsem zpátky (TV seriál)
1966 Princ, a katona (TV seriál)
Legénybúcsú 1-2. (E01)
1964 A Tenkes kapitánya (TV seriál)
Csattan az ostor (E13)
Nincs kegyelem (E12)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace