foto

István Szatmári

  • nar. 30.7.1925
    Budapest, Maďarské království
  • zem. 28.12.1988 (63 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 A nagy varázslat (TV film)
Az öreg tekintetes (TV film)
Valčík na banánové slupce
1986 Rafinált bűnösök (TV film)
1984 A megbízható úriember (TV film)
A rágalom iskolája (TV film)
Ty zatracený živote
1983 Sértés
1981 Fegyverletétel (TV film)
Gyilkosság a 31. emeleten (TV film)
Pohádkový princ Lala (TV film)
1980 Nők apróban (TV film)
1979 Mese habbal
1978 A Zebegényiek (TV film)
A leváltott és kinevezett (TV film)
A mama (TV film)
A miniszterelnök (TV film)
Bolondok bálja
Saroküzlet (TV film)
Váljunk el! (TV film)
1977 Černé démanty (TV film)
1975 Auto
Keresztút (TV film)
1974 A 78-as autóbusz útvonala (TV film)
Ficzek úr (TV film)
Nincs többé férfi (TV film)
1973 A szüzek városa
Az elsőszülött (TV film)
Két fiú ült egy padon (TV film)
1972 A legszebb férfikor
Emberrablás magyar módra
Stal jsem se mužem zákona
1971 A halhatatlan légiós, akit csak péhovárdnak hívtak
1970 Mérsékelt égöv
1969 Nebáncsvirág (TV film)
1968 A Hamis Izabella
1965 Prsten s nymfou
1964 Másfél millió
1963 Az attasé lánya (TV film)
Foto Háber
Meztelen diplomata
1962 Menekülés a börtönbe (TV film)
1959 Sakknovella (TV film)
Tegnap
1957 Dvě přiznání
1953 Den hněvu
Föltámadott a tenger
Krejcárek
1952 Probuzená píseň
1951 Paní Déryová
Čest a sláva
1950 Lúdas Matyi

TV seriály

1987 Szomszédok (TV seriál)
1986 Linda (TV seriál)
Panoptikum (S02E05)
1985 Kémeri (TV seriál)
Statárium (E03)
Széchenyi napjai (TV seriál)
1981 Petőfi (TV seriál)
Szerelem gyöngyei (E04)
1980 Mekk Elek az ezermester (TV seriál)
1978 Podivuhodné prázdniny rodiny Smolíkovy (TV seriál)
Falešní přátelé (E12)
Pohřbeni zaživa (E09)
Milión dolarů (E08)
1975 Mikrobi (TV seriál)
Odpověď (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Vivat Beňovský (TV seriál)
Fogságban (E06)
Za hodinu jsem zpátky (TV seriál)
A hazatérés (E14)
1974 Tvrďáček a bramborový nos (TV seriál)
Valódi oroszlánbögés (E01)
1973 Za hodinu jsem zpátky (TV seriál)
A küldetés (E08)
Az esküvő (E04)
1972 Kiskirályok (TV seriál)
1966 Princ, a katona (TV seriál)
Legénybúcsú 1-2. (E01)
1964 A Tenkes kapitánya (TV seriál)
Csattan az ostor (E13)
Nincs kegyelem (E12)

Host

TV pořady

1965 Tudni illik, hogy mi illik... (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky