foto

Peter Hunziker

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Pravdivý příběh herečky
2012 Domácí mazlíček (TV film)
2007 Křižovatka: Příběh o odpuštění (TV film)
2003 Skřítkové

TV seriály

2018 Llama Llama (TV seriál)
2016 Floogals (TV seriál)
2008 Koumáci (TV seriál)
2006 Mistr Manny (TV seriál)
2003 All Grown Up (TV seriál)
1998 Lionhearts, The (TV seriál)
Robocop: Alpha Commando (TV seriál)
Thornberryovi na cestách (TV seriál)
1990 Lumpíci (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace