foto

Karol Ann Hoeffner

  • nar. 7.3.1950 (70 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2006 Rozjeď to naplno
2001 Sestry v Londýně
1997 Vezmeš si mě? (TV film)
1996 Příběh doktora Fleisse (TV film)
Příběh jednoho života (TV film)
1994 Rodinné album (TV film)
Silueta (TV film)
1992 Miss America: Behind the Crown (TV film)
1991 Palomino (TV film)
1990 Kaleidoskop (TV film)
1986 Harem (TV film)
1984 Scorned and Swindled (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky