foto

Stig Törnblom

  • nar. 19.5.1944
    Stockholm, Švédsko
  • zem. 28.9.2001 (57 let)
    Huddinge, Stockholms län, Švédsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 Klippet
1980 Attentatet
1976 Jack
1974 Sams
1973 Bröllopet
1969 En dröm om frihet
1968 Exercis (TV film)
Korridoren
1967 Livet är stenkul
1966 Takový je můj život
1964 491

TV seriály

1981 Babels hus (TV seriál)
1980 Sinkadus (TV seriál)
1978 Harry H. (TV seriál)
1973 Någonstans i Sverige (TV seriál)
1970 Frida och hennes vän (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace