foto

Oleg Prichoďko

  • nar. 29.12.1954 (64 let)
    Švenčionėliai, Litva, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2008 Mim Bim, ili Čužaja žizň (TV film)
2007 Psichopatka (TV film)
Vse dolžny umereť
1990 Raspad

TV seriály

2016 Vikno žytťa (TV seriál)
2007 Opera: Chroniki ubojnogo otděla 3 (TV seriál)
2004 Opera: Chroniki ubojnogo otděla 1 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace