foto

Dmitrij Mišin

  • nar. 8.10.1963 (55 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2015 Ochrana
2009 Synok
2008 Priletil vdrug volšebnik
2007 Nic osobního
Putěšestvije vo vljublennost (TV film)
2006 Poslednij prikaz generala (TV film)
2001 Obnažjonnaja natura
2000 Redakcija (TV film)

TV seriály

2015 Svodnyje suďby (TV seriál)
2006 Ochota na genija (TV seriál)
2002 Mediki (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace