foto

Igor Zorov

  • nar. 17.12.1964 (54 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Trubač
2012 Solncevorot (TV film)
2009 Něskolko prizračnych dněj

TV seriály

2017 Dohory drygom (TV seriál)
Druge žitťa Evi (TV seriál)
Zapovit pryncesy (TV seriál)
2016 Centralna likarňa (TV seriál)
Na liniji žytťa (TV seriál)
2015 Pes (TV seriál)
Viddil 44 (TV seriál)
2014 Belyje volki 2 (TV seriál)
Labirinty suďby (TV seriál)
Ograblenije po-ženski (TV seriál)
Pljaž (TV seriál)
Vsjo verňotsja (TV seriál)
2013 Agent (TV seriál)
Ja budu ždať těbja vsegda (TV seriál)
Svaty 6 (TV seriál)
2012 Brat za brata 2 (TV seriál)
2011 Vozvraščenije Muchtara 7 (TV seriál)
2010 Jefrosinja (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace