foto

Igor Zorov

  • nar. 17.12.1964 (55 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Trubač
2012 Solncevorot (TV film)
2009 Něskolko prizračnych dněj

TV seriály

2019 Pes (TV seriál)
Episode 6 (S05E06)
2017 Dohory drygom (TV seriál)
Druge žitťa Evi (TV seriál)
Mentivski vijny. Odesa (TV seriál)
Vsjo ješčjo budět (TV seriál)
Zapovit pryncesy (TV seriál)
Pes (TV seriál)
Episode 10 (S03E10)
2016 Centralna likarňa (TV seriál)
Na liniji žytťa (TV seriál)
Vikno žytťa (TV seriál)
2015 Pes (TV seriál)
Episode 20 (S01E20)
Episode 19 (S01E19)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
Viddil 44 (TV seriál)
2014 Belyje volki 2 (TV seriál)
Labirinty suďby (TV seriál)
Ograblenije po-ženski (TV seriál)
Pljaž (TV seriál)
Vsjo verňotsja (TV seriál)
2013 Agent (TV seriál)
Ja budu ždať těbja vsegda (TV seriál)
Svaty 6 (TV seriál)
2012 Brat za brata 2 (TV seriál)
SBU. Specoperacija (TV seriál)
Ženskij doktor (TV seriál)
Valeri (S01E09)
2010 Jefrosinja (TV seriál)
2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky